NaslovnicaVijestiVIDEO: Marco Asensio "divljao" nakon što ga Carlo Ancelotti nije uveo u...

VIDEO: Marco Asensio “divljao” nakon što ga Carlo Ancelotti nije uveo u igru

Nogometaši Real Madrida pobijedili su Mallorcu 4:1 u petom kolu La Lige i došli do maksimalnog učinka u prvenstvu, a utakmicu u Madridu obilježio je ofenzivac Marco Asensio.

Trener Carlo Ancelotti poslao je 26-godišnjeg Španjolca na zagrijavanje u drugom poluvremenu i Asensio se nadao da će ući u igru.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, s klupe su ušli Nacho, Modrić, Camavinga i Carvajal, pa talijanski stručnjak nije pronašao mjesto za Asensija u ovoj utakmici. Ta je odluka jako naljutila Asensija pa je nogom udario bocu s vodom i ljutito sjeo na klupu.

“Asensio je ljut jer ne igra? Slažem se s njim, imat ću to na umu”, rekao je Ancelotti na konferenciji za novinare nakon pobjede Reala.

Španjolac je ove sezone odigrao samo 17 minuta u dva nastupa za Real. Zbog očajne minutaže, upitan je odlazak i na Svjetsko prvenstvo sa španjolskom reprezentacijom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!