NaslovnicaVijesti(VIDEO) Martin Odegaard optužen za pogrešan stav u intervjuu nakon utakmice protiv...

(VIDEO) Martin Odegaard optužen za pogrešan stav u intervjuu nakon utakmice protiv Olympiakosa!

Legenda Arsenal Martin Keown je optužio Martina Odegaarda za ‘pogrešan stav’ u vezi sa komentarima nakon utakmice protiv Olympiakosa u Europskoj ligi.

Martin Odegaard optužen

Norveški veznjak postigao je svoj prvi pogodak za Arsenal u četvrtak nakon čega je njegova momčad osigurala dominantnu pobjedu od 3-1.

To bi mogao biti najbolji nastup Odegaarda za njegovu novu momčad, a nakon što se utakmica završila, posuđeni igrač iz Reala rekao joe da se ‘osjeća kao kod kuće’ od svog prvog dana u sjevernom Londonu.

“Sretan sam što sam ovdje”, nastavio je. “Osjećam se sjajno. Jako sam zadovoljan što sam dio tima.”

Odegaard je, međutim, spomenuo pogreške koje je Arsenal počinio tijekom sinoćnjeg susreta u Europskoj ligi – nešto sa čime se bivši branič Arsenala nije složio.

“Mislim da je stvarno zanimljiv igrač za Artetu”, rekao je Keown.

“Kad ga slušam, to vidim i na terenu. Puno govori o momčadi, zapravo ne govori o sebi.”

“U središtu je pažnje otkako je kao 16-godišnjak otišao u Real Madrid. Možda bi trebao biti malo spremniji razgovarati o sebi.”

“Sad je riječ o njemu. Ovaj bi ga gol trebao podići. Dati mu samopouzdanja koje mu je potrebno da se izrazi.”

“Govori o strahu od pogrešaka. To je pogrešan stav.”

“Moraš voljeti nogomet. Moraš igrati sa slobodnom. Budi slobodan u mislima i Wnger je znoa reći ‘samo se opusti i uživaj.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!