NaslovnicaVijesti(VIDEO) Massimiliano Allegri u obračunu s navijačem Juventusa: Začepi, dođi ovdje!

(VIDEO) Massimiliano Allegri u obračunu s navijačem Juventusa: Začepi, dođi ovdje!

Nogometaši torinskog Juventusa iskoristili su nedjelju za pobjedu od 1:0 protiv Fiorentine u Torinu. Do tri boda stigli su golom Adriena Rabiota u 36. minuti susreta u kojem se trener Massimiliano Allegri sukobio s navijačem Juventusa.

Allegri je pobjesnio pred kraj utakmice nakon što su neki od navijača kluba počeli vrijeđati njegove igrače.

Okrenuo se prema tribinama, uperio prst u jednog od njih i rekao: Začepi, dođi ovdje!

Morali su ga odvući s mjesta kako bi zaustavili svađu.

Kasnije je objasnio zašto se svađao s navijačem torinskog giganta.

“Oni su nogometaši Juventusa i svi su nam potrebni. Ne volim kad ljudi dođu na stadion i zvižde nekom od igrača, to je nepoštovanje. Zviždite koliko hoćete ako igramo loše, nemam ništa protiv, ali ne prije nego što bude gotovo”, objasnio je Allegri.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!