NaslovnicaVijesti(VIDEO) Mauricio Pochettino imenovao tri najbolja igrača u Premier ligi!

(VIDEO) Mauricio Pochettino imenovao tri najbolja igrača u Premier ligi!

Mauricio Pochettino dijeli mišljenje mnogih navijača da je Kevin De Bruyne najbolji igrač u Premier ligi u ovom trenutku.

Mauricio Pochettino imenovao

Belgijski maestro ima nevjerojatne 62 asistencije u Premier ligi otkako se vratio u Englesku za 54 milijuna u Manchester City 2015. godine.

Svog sunarodnjaka Sergija Agueroa, stranog igrača sa najviše golova u Premier ligi, imenovao je i drugim najboljim igračem – dok je Liverpoolov Roberto Firmino došao na treće mjesto kod Argentinca.

Zvijezde koje je vodio u Totenhamu, poput Harry Kanea, Heung Min-Sona i Dele Allija, isključio je sa ove liste.

Za Sky Sports je rekao: “Kevin De Bruyne, jedan. Sergio Aguero drugi.”

“De Bruyne. Ne znam što bih vam mogao reći. Roberto Firmino, možda? Da, ali postoje stotine igrača koje mogu opisati.”

Pochettino koji je bez kluba otkako je otpušten iz Tottenhama, kaže da voli Englesku i da bi želio nastaviti živjeti u Engleskoj kada ga pitaju o njegovom sljedećem potezu u menadžmentu.

Jako je povezan sa Newcastleom i izjavio je da će biti otvoren za menadžerski posao i za klubove izvan top šest najboljih.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!