NaslovnicaVijestiVIDEO: Mbappe doživio veliku neugodnost, dugo će pamtiti što mu je engleski...

VIDEO: Mbappe doživio veliku neugodnost, dugo će pamtiti što mu je engleski defanzivac napravio

Kylian Mbappé pokušao je u hodniku pozdraviti Kylea Walkera uoči četvrtfinalne utakmice Francuske i Engleske na Svjetskom prvenstvu, ali je engleski branič potpuno ignorirao najboljeg francuskog nogometaša i napravio mu veliku neugodnost.

Mbappé je pokušao pružiti ruku protivniku, ali je umjesto toga ostao potpuno iznenađen potezom igrača Manchester Cityja. Na snimci koju je objavio BBC francuski napadač doziva Walkera i pruža mu ruku, dok se engleski desni bek okreće, gleda prema napadaču, ali se odbija rukovati s njim.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Mbappeu je sve to bilo smiješno, ali je njegov osmijeh otkrio i veliku nelagodu koju je doživio pred svim igračima u tunelu, a čini se da je Walker bio potpuno usredotočen na utakmicu i suparnika kojeg je striktno čuvao, te stoga nije mu želio posvetiti dodatnu pozornost.

Francuska je na kraju slavila rezultatom 2:1 te će u srijedu od 20 sati igrati polufinalni susret protiv Maroka.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!