NaslovnicaVijesti(VIDEO) Mbappe ostao šokiran nakon što se Anthony Martial odbio rukovati sa...

(VIDEO) Mbappe ostao šokiran nakon što se Anthony Martial odbio rukovati sa njim tijekom izmjene!

Anthony Martial i Kylian Mbappe su podijelili neugodan trenutak, gdje je napadač Manchester Uniteda odbio pozdraviti se sa suigračima.

Mbappe ostao šokiran

Francuska je započela uzdrmanu obranu naslova kada su početkom ovog tjedna remizirali prvu utakmicu protiv Ukrajine (1-1).

Zatim su protiv Kazahstana tražili prva tri boda u skupini. U toj utakmici je Didier Deschamps odlučio ubaciti zvijezdu Mbappea sa klupe u 59. minuti susreta.

Unitedov Martial, koji je asistirao za prvi gol, je morao napolje i po izrazu lica i ponašanju nije bio sretan.

Mbappe je pri ulasku na teren pokušao uobičajeno da se pozdravi sa svojim zemljakom, ali Martiala to uopšte nije zanimalo. Pogledajte situaciju ispod.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!