NaslovnicaVijesti(VIDEO) Mbappe posjetio očevo selo u Kamerunu: Čuvali ga specijalci dok se...

(VIDEO) Mbappe posjetio očevo selo u Kamerunu: Čuvali ga specijalci dok se vozio u blindiranom kombiju

Kylian Mbappe je iskoristio ljetni odmor da posjeti rodno selo svoga oca u Kamerunu. Rođeni Parižanin je stigao prošlog vikenda u selo Djebale, gdje je dobio tretman koji je sličan dočeku američkog predsjednika. Kroz Kamerun su Mbappea vozili u blindiranom kombiju, a na trenutke i u oklopnom vozilu koje je cijelo vrijeme pratilo kolonu.

Na snimci koja je osvanula na društvenim mrežama vidi se kako specijalci trče uz kolonu u kojoj je Mbappe, sprječavajući da joj se itko približi.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Dobio je narodnu nošnju i sjeo u društvo lokalnog šefa, nakon čega je održao kratki govor pred tisućama mještana. Mbappe je obišao i osnovnu školu na obali čiju je izgradnju financirao.

Mbappeov otac Wilfried vrlo je rano napustio Kamerun i otišao u Francusku u potrazi za boljim životom. Preselio se u Pariz, gdje je osnovao obitelj u kojoj su odrasli Mbappe, njegov brat Ethan i posvojeni brat Jires Kembo Ekoko.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!