NaslovnicaVijesti(VIDEO) Menadžer Atalante potpuno izgubio živce, sendvičem gađao navijače Milana

(VIDEO) Menadžer Atalante potpuno izgubio živce, sendvičem gađao navijače Milana

Trener Atalante Gian Piero Gasperini gađao je sendvičem iz svog automobila navijače Milana koji su ga provocirali na gradskim ulicama, pišu talijanski mediji.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Uz ovu vijest podijelili su i video situacije objavljen na Twitteru, a pretpostavlja se da se Gasperini naljutio nakon poraza njegove momčadi 2:0 na gostovanju u Milanu.

Podsjećamo da je aktualni prvak italije slavio je autogolom Juana Mussa u 26. i pogotkom Juniora Messiasa u 86. minuti.

Utakmicu je obilježio i povratak 41-godišnjeg Zlatana Ibrahimovića koji zbog ozljede i operacije nije igrao od svibnja 2022. godine.

Atalanta je trenutno na šestom mjestu talijanskog prvenstva sa 41 bodom. Milan je treći sa 47 bodova, koliko ima i drugoplasirani Inter, dok je Napoli na putu do naslova prvaka sa 65 bodova.

U sljedećem kolu, koje se igra nadolazećeg vikenda, Atalanta dočekuje Udinese, dok Milan gostuje Fiorentini.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!