NaslovnicaVijesti(VIDEO) Messi dobio prvi crveni karton za Barcelonu!

(VIDEO) Messi dobio prvi crveni karton za Barcelonu!

Atheltic Bilbao je osvojio ovosezonski španjolski Superkup, nakon što su u finalu igranom u nedelju u Sevilli porazili Barcelonu (3-2) nakon produžetaka.

Messi dobio

Barcelona je vodila sa 1-0 i 2-1 golovima Griezmanna u 41. i 77. minuti, no Athletic je uspijevao izjednačiti preko De Marcosa i Villalibrea, da bi u dodatnih 30 minuta utakmice Williams osigurao trofej svojoj momčadi.

Ovo je tek treći naslov Athletic Bilbaoa u Superkupu, nakon što su ga osvojili još 1984. i 2015. godine.

Osim poraza Barcelone, utakmicu je obilježio i prvi crveni karton za Lionela Messija u dresu Barcelone kojeg je zaradio u 120 minuti utakmice.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!