NaslovnicaVijestiVIDEO: Messi i njegovi suigrači umalo doživjeli nezgodu dok su sjedili na...

VIDEO: Messi i njegovi suigrači umalo doživjeli nezgodu dok su sjedili na rubu autobusa

Reprezentacija Argentine stigla je kući iz Katara s trofejom pobjednika Svjetskog prvenstva, a nakon slijetanja neki su igrači bili vrlo blizu velike nezgode.

Zrakoplov s argentinskom reprezentacijom stigao je u Buenos Aires u 2:30 ujutro po lokalnom vremenu, a dok su se autobusom vraćali u bazu, dočekale su ih tisuće euforičnih navijača.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, malo je nedostajalo da nogometaši dožive nezgodu. Angel di Maria, Nicolas Otamendi, Lionel Messi, Leandro Paredes i Rodrigo de Paul upijali su atmosferu sjedeći na rubu autobusa kada su ih nisko obješeni kablovi skoro “skinuli” s krova.

Srećom, jedina žrtva bio je Paredesov šešir. Čak i više od 24 sata kasnije, čini se da zabava traje bez prestanka u Buenos Airesu dok navijači pozdravljaju svoj prvi trofej nakon 36 godina.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!