NaslovnicaVijesti MESSI U SVAĐI SA GRIEZMANNOM? Da li je to Argentinac ljubomoran...

[VIDEO] MESSI U SVAĐI SA GRIEZMANNOM? Da li je to Argentinac ljubomoran na novo pojačanje Barce?

Čini se da je Lionel Messi ignorirao Antoine Griezmanna dok se Francuz vraćao na klupu nakon što je bio zamijenjen tijekom pobjede Barcelone nad Arsenalom.

MESSI U SVAĐI

Dvije ekipe su se sastale u finalu Joan Gamper Trophyja na Camp Nou u nedelju navečer, pri čemu su španjolski prvaci postali pobjednici sa 2-1 zahvaljujući autogolu Ainsleyja Maitlanda-Nilesa i kasnog gola Luis Suareza.

Barcelona je ovog ljeta potpisala zvijezdu iz Atletico Madrida, Antoine Griezmanna za 107 milijuna funti, ali nakon relativno mirnog nastupa, zamijenjen je, što je dovelo do neobičnog odnosa sa Messijem.

Činilo se da je argentinska superzvijezda ignorirala pozdrav sa Griezmannom, nakon što ga je ostatak ekipe Barce pozdravio nakon izmjene.

Provjerite incident sami i prosudite.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!