NaslovnicaVijesti(VIDEO) Mesut Ozil poslao poruku Serge Gnabryju kada je vidio da nosi...

(VIDEO) Mesut Ozil poslao poruku Serge Gnabryju kada je vidio da nosi dres Arsenala

Plejmejker Arsenala Mesut Ozil poslao je poruku starom suigraču Sergeu Gnabryju nakon što ga je vidio kako nosi dres Arsenala tijekom videopoziva sa ostatkom momčadi Bayerna iz Munchena.

Mesut Ozil poslao

24-godišnjak je napustio Emirates još 2016. godine nakon neuspjele posudbe u West Bromu, pridružio se njemačkim divovima Bayernu samo godinu dana kasnije, gdje je njegova karijera otišla na potpuno novi nivo.

Gnabry je postao stalan u sastavu Bayerna i u Njemačkoj, postigavši 11 golova i devet asistencija u Bundesligi prošle sezone.

Također je četiri puta tresao mrežu protiv Tottenhama u Ligi prvaka, napisavši “Sjeverni London je Crveni” na Twitteru nakon njegovog nemilosrdnog nastupa.

Gnabry očito još uvijek ima naklonost prema svom starom klubu, a pokazao je to još jednom na videopozivu sa momčadi Bayerna – koji su se samoizolirali zbog pandemije koronavirusa i treniraju kod kuće – dok je nosio Arsenalov gostujući dres.

Navijači Arsenala divljali su kada su vidjeli Gnabryja u njihovom dresu, molivši krilnog igrača da se vrati na Emirate, a čini da se Ozil osjeća slično.

31-godišnjak je postao ‘Agent Ozil’ nakon što je podijelio sliku Gnabryja u dresu Arsenala, čak mu i poslavši poruku na Twitteru.

“Jednom Topnik – uvijek Topnik?”, napisao je u četvrtak navečer, označavajući svog starog suigrača u objavi zajedno sa nekoliko emojija.

 

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!