NaslovnicaVijesti(VIDEO) Mia Khalifa imenovala svoj tim iz snova u Premier ligi!

(VIDEO) Mia Khalifa imenovala svoj tim iz snova u Premier ligi!

Bivša filmska zvijezda za odrasle Mia Khalifa imenovala je svoj tim iz snova u Premier ligi, nakon što je postala navijačica engleskog nogometa u posljednjih nekoliko godina. Nekoliko značajnih igrača uključila je u svoju ekipu iz snova Mia Khalifa.

Mia Khalifa imenovala

Dolazeći do slave kao jedna od najrazvijenijih zvijezda za odrasle u 2014. godini, Khalifa se odmah povukla iz te profesije i prešla na sportsku prezentaciju i domaćin je mnogih podcasta koji se bave sportom.

Navijačica West Hama, Khalifa je imenovala svoj tim iz snova u pripremi za danas vrlo iščekivani povratak u Premier ligu.

KLADI SE NA PREMIER LIGU

Khalifa je izabrala formaciju 4-4-2, odabirom dvojice igrača West Hama i dva igrača Brightona u kombiniranoj postavi.

Odlična prilika za sve koji vole Premier ligu na koju se možete kladiti po najboljim koeficijentima u bet365 kladionici. Najbolja online kladionica na svijetu nam daje nevjerojatan bonus dobrodošlice za sve nove članove, dok nemaju manipulativnih troškova i poreza na dobitak. Iskoristi ovu nevjerojatnu promociju najbolje svjetske kladionice i uzmi velike bonuse!

ŽELIM BONUS DOBRODOŠLICE

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!