NaslovnicaVijesti(VIDEO) Mikrofon pokupio reakciju Jurgena Kloppa na prekršaj nad igračem Atalante!

(VIDEO) Mikrofon pokupio reakciju Jurgena Kloppa na prekršaj nad igračem Atalante!

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp nije mogao vjerovati kako je na dramatičan način pao Johan Mojica i brzo je naglasio da je slomio nos pet puta.

Mikrofon pokupio reakciju

Redsi su sinoć u Italiji ostvarili pobjedu od 5-0 protiv Atalante, što im je bila treća pobjeda u prve tri utakmice u Ligi prvaka.

Klopp je želio vidjeti kako njegova ekipa dominira i bio je glasan na aut liniji, dok su mikrofoni pokupili njegovu reakciju na taj prekršaj.

Veznjak Atalante Mojica bacio se na zemlju nakon što mu je Georginio Wijnaldum pružio ruku u licu, a Kloppova reakcija je neprocjenjiva.

Na videu se čuje kako Klopp govori: “Jeste li ozbiljni? Slomio sam nos pet puta, nijednom nije bio faul.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!