NaslovnicaVijesti(VIDEO) Mohamed Salah unajmio tjelohranitelje da ga isprate sa stadiona. Pet igrača...

(VIDEO) Mohamed Salah unajmio tjelohranitelje da ga isprate sa stadiona. Pet igrača Gabona ga napalo tražeći dres!

Mohamed Salah je trenutno proglašen najboljim igračem svijeta, a njegovi nastupi u Liverpoolu osvojili su navijače diljem svijeta. Ali nisu samo navijači oduševljeni Salahovim nastupima, nego i protivnički igrači koji također uživaju u prisutnosti ‘egipatskog kralja’ na terenu.

Mohamed Salah unajmio

To je bio slučaj u posljednjoj kvalifikacijskoj utakmici Egipta za Svjetsko prvenstvo protiv Gabona, kada je zvijezda Redsa ušla sa klupe u posljednjih 30 minuta u pobjedi od 2-1 na stadionu Borg El Arab.

Unatoč porazu Gabona, činilo se da su njihovi igrači više fokusirani na uzimanje Salahovog dresa za uspomenu.

29-godišnjak se pokušavao izvući s terena, ali je bio okružen s nekoliko igrača koji su željeli neprocjenjivu uspomenu igranja protiv jedne od najsjajnijih afričkih zvijezda.

Ipak je briljantno riješio situaciju i činilo se da je gestikulirao da je dres već obećao nekom drugom.

Na putu do tunela su ga pratila dva ogromna tjelohranitelja, nakon što su Faraoni osvojili još tri boda u potrazi za plasmanom na Svjetsko prvenstvo u Katar sljedeće godine.

Pobjeda od 2-1 nad Gabonom u utorak uslijedila je nakon remija od 2-2 na gostovanju u Angoli u petak, gdje je Salah upisao dvije asistencije.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!