NaslovnicaVijesti(VIDEO) Mourinho potpuno izgubio kontrolu: Vrijeđao suca na parkingu

(VIDEO) Mourinho potpuno izgubio kontrolu: Vrijeđao suca na parkingu

Portugalski stručnjak Jose Mourinho osjećao je razočaranje i bijes nakon sinoćnjeg finala Europske lige, u kojem je njegova Roma izgubila od Seville nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Naime, Romin trener bio je shrvan emocijama i nije se mogao kontrolirati, pa je nakon susreta čekao suce ovog dvoboja na parkingu Puskas Arene u Budimpešti.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Ispratio je suca Anthonyja Taylora sa stadiona riječima “j***** sramota” koje je nekoliko puta ponovio prije nego što je prešao na talijanski jezik. Mourinho je potom otišao do minibusa u kojem je bio engleski sudac Taylor i uputio mu još jednu psovku: “Čestitam, ti j***** sramoto!”

Svoje nezadovoljstvo nije krio nedugo nakon posljednjeg zvižduka kada je davao izjave za medije.

“Rekao sam da ćemo otići ili s trofejom ili mrtvi. Mrtvi smo. Mrtvi smo umorni. I fizički i psihički. Mrtvi smo jer mislimo da je ovo nepravedan poraz s puno diskutabilnih incidenata. No, mi smo i ponosni. Pobijedio sam u pet europskih finala i ovo je jedino u kojem sam poražen, ali kući se vraćam ponosniji nego ikada.

Dečki su dali sve od sebe. Bila je to muška utakmica sa sucem koji je izgleda bio Španjolac. Nepravedno je i što je Lamela trebao dobiti drugi žuti karton, ali to se nije dogodilo, a onda je u raspucavanju realizirao jedanaesterac”, rekao je Mourinho koji je svoju srebrnu medalju bacio u publiku i poklonio je navijaču Rome.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!