NaslovnicaVijesti(VIDEO) Mourinho prekršio pravila karantene: Pogledajte kako je sa još tri zvijezde...

(VIDEO) Mourinho prekršio pravila karantene: Pogledajte kako je sa još tri zvijezde Tottenhama trenirao u parku!

Na društvenim medijima pojavile su se slike s treninga Totttenhama, gdje Jose Mourinho s trojicom njegovih igrača u parku na sjeveru Londona trenira tijekom trenutne ‘karantene’.

Mourinho prekršio

U utorak je objavljeno da se menadžer razljutio klub nakon što je opažen na treningu na Hadley Commonu u sjevernom Londonu.

Menadžer je viđen zajedno sa Davinson Sanchezom, Ryan Sessegnonom i Tanguy Ndombeleom, koji svi žive u blizini parka i potpuno ignoriraju pravila o socijalnoj distanci.

Snimke i slike treninga igrača objavljeni su na Twitteru od strane prolaznika.

Tijekom trenutne svjetske pandemije, stanovnici u Engleskoj mogu napustiti kuću samo zbog hrane i osnovnih potrepština, kupovine, putovanja vezanih uz medicinsku djelatnost, raditi kad je to neophodno i malo vježbanja dnevno.

Vježbu trebate izvoditi samo s jednom drugom osobom iz vašeg kućanstva, a vi bi u svakom trenutku trebali biti odvojeni od ljudi.

Trening koji je Mourinho vodio prekršio je uglavnom sva pravila, pravila koja su trenutno vrlo opuštena u usporedbi s ostalim dijelovima Europe.

Desni bek Serge Aurier također je snimljen u trčanju s prijateljem, jer je trening igrača Spursa bio posljednji neugodan incident za klub i sport u ova neobična vremena.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!