NaslovnicaVijesti(VIDEO) Mourinho prijetio Baleu na treningu: "Želiš li ostati ovdje ili se...

(VIDEO) Mourinho prijetio Baleu na treningu: “Želiš li ostati ovdje ili se vratiti u Real Madrid i ne igrati nogomet”

Navijači su uvjereni da se menadžer Tottenhama Jose Mourinho čuje kako govori: “Želiš li ostati ovdje ili otići u Madrid i ne igrati nogomet? tijekom nedavnog treninga.

Mourinho prijetio

Dok se klub priprema za nedeljni prvoligaški okršaj protiv Sheffield Uniteda, službeni YouTube kanal Tottenhama objavio je neke snimke sa treninga.

Igrači poput Stevena Bergwijna i Son Heung-mina impresionirali su na ovom treningu, ali trenutak u kojem se čuje Jose Mourinho na snimci privukao je pažnju svih navijača.

“Je li to još netko čuo?” rekao je jedan korisnik YouTubea. “Slušajte pažljivo na 1:08…Želiš i ostati ovdje ili otići u Real Madrid? Možda se Bale vraća?”

Je li Mourinhov komentar usmjeren prema Garethu Baleu, nije poznato, ali mnogi pretpostavljaju da jeste.

Bale je proveo veliki dio svog vremena u Realu na klupi prošle sezone nakon što je pao u nemilost pod vodstvom menadžera Zinedine Zidanea.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!