NaslovnicaVijesti(VIDEO) Muller pokazao svoju nesposobnost: Pokušao izvesti korner, a onda se osramotio!

(VIDEO) Muller pokazao svoju nesposobnost: Pokušao izvesti korner, a onda se osramotio!

Bayern je sinoć igrao protiv Schalkea u gostima u sklopu četvrtfinala DFB Pokal kupa. Utakmica nije bila dosta zanimljiva što se golova tiče, jer je gol Kimmicha u 40-oj minuti susreta odlučio pobjednika.

Muller pokazao

Bayern je sada proašo u polufinale, gdje će čekati boljeg iz duela Leverkusen – Union Berlin i vjerojatno će težiti ka finalu ovog natjecanja, te tako pokušati ostvariti duplu krunu ove sezone, uključujući naravno i to da osvoje i Bundesligu, no velika borba se vodi na vrhu tabele.

Jedna zanimljiva stvar koja se dogodila na ovoj utakmici protiv Schalkea u gostima je bila i ta kada je Muller pokušao da izvede korner, međutim, to nije ispalo onako kako su vježbali.

Zaista smiješna situacija, koju možete vidjeti ispod na videu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!