NaslovnicaVijesti(VIDEO) Na današnji dan 2019. godine napravljen najbolji video o Cristianu Ronaldu...

(VIDEO) Na današnji dan 2019. godine napravljen najbolji video o Cristianu Ronaldu ikada!

Videozapis nastupa Cristiana Ronalda, kako na terenu, tako i izvan njega, tijekom nezaboravnog susreta Juventusa protiv Atletico Madrida u Ligi prvaka i dalje je nevjerojatan.

Na današnji dan 2019

20. veljače 2019. godine španjolska momčad je odnijela veliku pobjedu od 2-0 nad prvakom Serije A Juventusom u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na stadionu Wanda Metropolitano.

Dva kasna gola Josea Gimineza i Diega Godina su zapečatili povijesnu pobjedu protiv talijanskog giganta.

I tijekom i nakon utakmice, mnoštvo navijača Atletica izrugivalo se Ronaldu. “Plači, plači, idi u Torino i plači!”, rekao je jedan navijač Madrida ispred stadiona nakon što se utakmica završila, dok je drugi rekao: “Doviđenja u Italiju i ne vraćaj se.”

Za medije te večeri, ROnaldo je nezaboravno podigao svoju ruku kako bi Španjolske medije podsjetio koliko je trofeja osvojio u ovom natjecanju.

Time je osvježio pamćenje svim navijačima Atletico Madrida na to koliko su oni podigli trofeja posljednjih godina.

Tri tjedna kasnije, 12. ožujka, Ronaldo se osvetio sa hat-trickom protiv momčadi Diega Simeonea, stim da je Juventus na kraju pobijedio sa ukupnim rezultatom od 3-2.

Kasnije je to nazvao ‘čarobnom noći’ nakon što je njegova ekipa preokrenula zaostatak od dva gola.

“Uvijek će to biti posebna noć – i to ne samo za golove, već i za momčad,” rekao je Ronaldo za službenu web stranicu Juventusa. “Ovo je mentalitet prvaka, ovo je putovanje koje slijedi. Uživali smo u čarobnoj noći.”

Zapravo je prije početka utakmice rekao prijateljima i obitelji da će postići hat-trick protiv Atletica, piše španjolska Marca.

Možda su prošle dvije godine otkako je Ronaldo ušutkao madridske kritičare, ali video petostrukog osvajača Zlatne lopte i njegovih podviga te noći nedavno je postao viralan.

Video sa naslovom ‘Najbolji Ronaldov video ikada napravljen’ prikupio je 1.4 milijuna pregleda prošlog mjeseca, a i dalje se redovito dijeli na društvenim mrežama.

Pogledajte u nastavku.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!