NaslovnicaVijesti(VIDEO) Najava Svjetskog prvenstva u Kataru: Perišić gura Modrića u kolicima

(VIDEO) Najava Svjetskog prvenstva u Kataru: Perišić gura Modrića u kolicima

Ugledni američki sportski portal Bleacher Report napravio je sjajnu animaciju koja je označila kraj klupskog nogometa i najavila početak Svjetskog prvenstva u Kataru.

U trominutnom videu prvo se vide igrači Portugala predvođeni “opuštenim” Ronaldom, dok njegovi suigrači nose ostatak tereta, a Gareth Bale je prikazan kako nosi opremu za golf na prvenstvo.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

I dok Nijemci Havertz, Sane i Musiala na prvenstvo stižu u svojim skupocjenim automobilima, Muller je prikazan kako u Katar dolazi “na konju”. Uspjeli su ubaciti Haalanda, Donnarummu i Salaha koji sa svojim selekcijama neće čekirati kartu za Katar.

U zračnoj luci prikazani su hrvatski asevi. Ivan Perišić prema kontroli gura Luku Modrića koji je poput starca (37) u invalidskim kolicima. Ali i nepokretni Modrić žonglira u kolicima, i to glavom. Luis Suarez ne može se zasititi obične hrane na letu za Katar, ali glad konačno utaži lutkom Giorgija Chiellinija.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!