NaslovnicaVijesti(VIDEO) Najtežih osam minuta u karijeri Diega Coste: Autogol pa promašen penal!

(VIDEO) Najtežih osam minuta u karijeri Diega Coste: Autogol pa promašen penal!

Diego Costa je imao nevjerojatno loših osam minuta u duelu sa Barcelonom na Nou Campu, gdje se utakmica završila sa 2-2.

Najtežih osam minuta

U posljednjih nekoliko tjedana je ekipa Quique Setienea zaostala za suparnikom Real Madridom u utrci za titulu La Lige, a u utorak navečer su se suočili sa Atleticom, znajući da moraju ostvariti pobjedu.

Pomoglo im je u 11. minuti kada je Costa uspio pretvoriti korner Lionel Messija u autogol.

Stvari su se pogoršale za bivšeg napadača Chelseaja osam minuta kasnije. Arturo Vidal je oborio Yannick Carrascoa u obrani i dosudio penal.

Španjolski napadač je nastavio sa greškama, gdje mu je ovog puta Ter Stegen obranio penal.

Međutim, suci su zaključili da je njemački vratar sišao sa linije pa je penal ponovo bio izveden, no ovog puta ga je izveo Saul Niguez koji je postigao pogodak za 1-1.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!