NaslovnicaVijesti(VIDEO) Nakon sramotnog ispadanja protiv Norwicha: Eric Dier uletio na tribine i...

(VIDEO) Nakon sramotnog ispadanja protiv Norwicha: Eric Dier uletio na tribine i potukao se sa navijačem!

Veznjak Tottenhama se sukobio sa navijačima Spursa koji su ga zlostavljali dok je njegova obitelj bila na tribinama u sinoćnjem porazu u FA Kupu protiv Norwich Cityja.

Nakon sramotnog ispadanja

Igrači Jose Mourinha su izbačeni iz kupa na penale nakon majstorskog nastupa stopera iz Norwicha, Tima Krula.

Prvobitne tvrdnje na društvenim mrežama su sugerirale da je Dier reagirao na rasno zlostavljanje prema Gedsonu Fernandesu, čini se da to sada nije slučaj.

Dier se popeo na tribine kako bi se suprostavio navijačima, veznjak je bio zadržan od strane kolega navijača i osiguranja. Možemo čuti kako Englez govori ‘on mi je brat’.

Mourinho je tvrdio da je navijač vrijeđao Erica pred njegovom porodicom, mlađi brat zvijezde nije bio sretan sa ovom situacijom. Eric se zatim zaputio na tribine kako bi se suprostavio navijaču.

Da ponovim, koliko je Jose Mourinho dopustio svojim igračima, incident nije imao nikakve veze sa navodnim rasnim zlostavljanjem.

Pogledajte uznemirijuće prizore u nastavku:

Najnovije vijesti

Engleski trener koji je 27 godina radio u Chelseaju doživotno izbačen...

0
Gwyn Williams (76), čovjek s 27 godina iskustva na različitim pozicijama u Chelseaju, dobio je doživotnu zabranu treniranja, otkrio je The Athletic. Zabrana Williamsu...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!