NaslovnicaVijesti(VIDEO) Navijač Aston Ville spalio dres Jacka Grealisha pred transfer u Manchester...

(VIDEO) Navijač Aston Ville spalio dres Jacka Grealisha pred transfer u Manchester City!

Ljuti navijač Aston Ville reagirao je na transer Jacka Grealisha u Manchester City spalivši dres Aston Ville sa njegovim imenom i snimivši sve to.

Prvaci Premier lige aktivirali su otpusnu klauzulu zvijezde, a sada se očekuje da će potpisati petogodišnji ugovor, a sve što se čeka jeste službena objava.

Kao što je to bio slučaj sa Garethom Barryjem i Fabianom Delphom kada su zamijenili Villa Park za stadion Etihad, mnogi navijači Ville ne prihvaćaju Grealishov odlazak baš najbolje.

Jedan navijač je objavio video u kojem je zapalio Grealishov dres kako bi pokazao prezir prema igraču kojeg je nekada obožavao.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!