NaslovnicaVijesti(VIDEO) Navijač Barcelone plakao ispred Nou Campa držeći dres Lionela Messija!

(VIDEO) Navijač Barcelone plakao ispred Nou Campa držeći dres Lionela Messija!

Navijači Barcelone se teško mire sa odlaskom Lionela Messija. Zapravo, jedan razoreni navijač izrazio je svoje osjećaje u nevjerojatnom emocionalnom trenutku ispred kapije Camp Noua u četvrtak navečer, nakon što je objavljena vijest da Messi odlazi.

Navijač Barcelone

Bit će to jedan od najvećih šokova u povijesti nogometa. U četvrtak navečer, Barcelona je potvrdila da njihov najveći igrač neće ostati u svom dječačkom klubu zbog finansijskih i strukturnih prepreka.

Nakon toliko godina uspjeha, Lionel Messi će nositi grb drugog kluba – činjenica koju mnogi navijači teško shvaćaju – neki više od drugih.

Na nimakama koje su od tada postale viralne na društvenim mrežama, navijač Barcelone slomljenog srca izrazio je svoje osjećaje ispred Nou Campa.

Na videu vidimo kako navijač plače dok drži dres Lionela Messija. Svoj bijes potom usmjerava pokazujući na stadion na kojem je Argentinac ušao u povijest.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!