NaslovnicaVijesti(VIDEO) Navijač ispred trening centra Uniteda čekao Cristiana Ronalda od 6 sati...

(VIDEO) Navijač ispred trening centra Uniteda čekao Cristiana Ronalda od 6 sati ujutro: Evo što se dogodilo kada je Portugalac stigao!

Predan navijač Manchester Uniteda satima je čekao ispred trening centra Carrington kako bi pokušao dobiti sliku sa novim pojačanjem Cristianom Ronaldom, ali nije baš išlo po planu.

Navijač ispred trening

Ali Masood, iz Blackburna, stigao je pred trening centar Uniteda oko 6 sati ujutro nakon što je u srijedu ujutro uhvatio taksi. Nakon što je proveo nekoliko sati izvan kompleksa, Alija je primijetio reporter Sky Sportsa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Noseći majicu sa selfijima Ronaldove obitelji isprintane na prednjoj strani, Ali je očajnički želio upoznati svog heroja. “Idem vidjeti Ronalda”, rekao je. “Želim napraviti selfie sa njim. On je nevjerojatan momak. Mislim da će ove godine uspjeti u Premier ligi.”

Ali je rekao da će definitivno uspjeti dobiti sliku sa Cristianom Ronaldo, međutim, kao što možete vidjeti na donjem snimku, Ronaldo je sam mahnuo rukom prije nego što je projurio u svom Lamborghiniju.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!