NaslovnicaVijesti(VIDEO) Navijač kreirao brutalan video 'katastrofalnog' Kaija Havertza!

(VIDEO) Navijač kreirao brutalan video ‘katastrofalnog’ Kaija Havertza!

Nogometni navijač je kreirao brutalan video ‘katastrofalnog’ Kaija Havertza za Chelsea protiv Wolvesa i Evertona i ovo je zaista bolno za gledanje svakom navijaču Plavaca.

Havertz je izveden u 71. minuti utakmice protiv Wolvesa, jer zaista nije pokazao ništa.

Nije uspio stvoriti nijednu priliku na utakmici koju su Plavci izgubili 2-1 na Molineuaxu.

Frank Lampard je bio kritičan prema njegovom nastupu, ali i dalje vjeruje da će postati ‘vrhunski girač’ kluba.

Twitter je bio brutalan prema igračima koji nisu ispunili očekivanja ove sezone, baš kao i prema 21-godišnjaku.

Jedan korisnik je njegove trenutke protiv Wolvesa i Evertona prošli vikend sastavio u nevjerojatnom videozapisu, sarkastično ga nazivajući: “Kai Havertz vs Wolves & Everton (A) | Generacijski talent”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!