NaslovnicaVijesti(VIDEO) Navijače Manchester Uniteda napali i opljačkali domaći stanovnici Gdanjska uoči finala...

(VIDEO) Navijače Manchester Uniteda napali i opljačkali domaći stanovnici Gdanjska uoči finala Europske lige!

Navijače Manchester Uniteda napali i opljačkali domaći stanovnici Gdanjska uoči finala Europske lige! Oko 2.000 navijača otputovalo je u Poljsku na finale protiv Villarreala, gdje su u jednom lokalu napadnuti bez razloga.

Navijače Manchester Uniteda

Snimka koja je obišla društvene mreže pokazala je kako skupina ljudi u crnom skandira ispred bara, gdje su nakon toga počeli prevrtati stolove, razbijati boce i čaše.

Prema pisanu Simona Stonea iz BBC-a, trojica navijača Uniteda zadobila su lakše ozljede. Naglasio je da između navijača Uniteda i Villarreala nije bilo problema.

United je dao i službenu izjavu o ovom incidentu: “Djelatnici kluba pomagali su brojnim navijačima Uniteda u utorak i danas nakon incidenta koji se dogodio u Gdanjsku u kojem su neki od naših navijača napadnuti ispred bara.”

Čini se da su osobe odgovorne za napad huligani Lechi Gdanska.

Ranije tijekom dana navijači Uniteda su viđeni kako piju i uživaju u atmosferi u vanjskom dijelu kluba i restorana Fahrenheit.

Ovo je prvo putovanje Crvenih đavola otkako se u ožujku pojavila pandemija koronavirusa, a očekuje se da će danas u Gdanjsk stići još oko 1000 navijača.

Prema pisanu Daily Maila, rekordni strijelac Uniteda Wayne Rooney također dolazi gledati utakmicu, dok su navijači Untieda u Poljskoj kupili 500 ulaznica.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!