NaslovnicaVijesti(VIDEO) Navijači Argentine zapalili lijes s licem Kyliana Mbappea na paradi trofeja...

(VIDEO) Navijači Argentine zapalili lijes s licem Kyliana Mbappea na paradi trofeja SP-a

Argentinski navijači zapalili su mrtvački sanduk s licem Kyliana Mbappea na proslavi trofeja Svjetskog prvenstva. Oko 4 milijuna Argentinaca okupilo se na paradi autobusa s otvorenim krovom ulicama Buenos Airesa, iako je morala biti prekinuta iz sigurnosnih razloga, jer su neki navijači pokušali uskočiti u autobus s visine.

Igrači su zatim paradirali gradom u helikopterima. Argentinski navijači poznati su po tome što su stvravstveni kada je riječ o nogometu, ali neki smatraju da su prekoračili granicu kada je u pitanju njihova gesta Mbappeu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Viralni video podijeljen na društvenim mrežama prikazuje grupu koja drži mrvački sanduk na kojem se nalazi krst i slika francuskog reprezentativca.

Zapalili su ga i skandirali. Snimku su objavili i francuski mediji sa naslovom: “Argentinci s lijepim poklonom za 24. rođendan Kyliana Mbappea.”

Mbappe je zabio hat-trick u finalu Svjetskog prvenstva, prvi koji je to uspio nakon Geoffa Hursta 1966. godine, a uprkos tome Francuska je izgubila.

Također je postigao još jedan penal u raspucavanju, ali su promašaji Kingsleya Comana i Aureliena Tchouamenija značili da je trofej izgubljen.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!