NaslovnicaVijesti(VIDEO) Navijači dokazali da su suci na strani Reala: Uporedili ruku Benzeme...

(VIDEO) Navijači dokazali da su suci na strani Reala: Uporedili ruku Benzeme i Messija!

Nakon što je Real Madrid sinoć ostvario pobjedu protiv Real Sociedada (1-2), te tako prestigao Barcelonu nakon njenog remija protiv Seville, navijači širom svijeta su počeli tražiti iglu u plastu sijena.

Navijači dokazali

Međutim, kada su se ponovno pregledali detalji utakmice, vidjelo se kako su neke odluke sudaca i onih iz VAR sobe bile katastrofalne.

Sada su navijači krenuli uspoređivati razne stvari, a tako i onu ruku koja je svirana Messiju sa onom koja nije svirana Benzemi. Navijači tvrde da je to praktički isti dio tijela , a potpuno druge odluke koje su vodile do različitih ishoda.

No, Real Madrid je uzeo sva tri boda koja su upisana i sada su prvi na tabeli La Lige sa istim brojem bodova kao i njihovi rivali iz Katalonije, no morate priznati da ove dvije različite odluke na istu situaciju bude veliku sumnju. Pogledajte ispod i prosudite sami.

U porazu od 3-2 protiv Atletico Madrida, lopta je odskočila i pogodila isti dio tijela kao i kod Benzeme.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!