NaslovnicaVijesti(VIDEO) Navijači Evertona se osvetili Lucasu Digneu za napuštanje kluba. Pogodili ga...

(VIDEO) Navijači Evertona se osvetili Lucasu Digneu za napuštanje kluba. Pogodili ga punom bocom u glavu!

Aston Villa je u 23. kolu Premier lige ostvarila pobjedu protiv Evertona u gostima sa 1-0 sa golom Emiliana Buendije. Lucas Dign je ubacio loptu iz kornera, a Buendia je glavom pogodio za vodstvo i prvu pobjedu nakon četiri utakmice.

Nakon što su zabili gol, igrači Aston Ville su krenuli u slavlje, nakon čega su ubrzo dvojica igrača pala na travnjak. Poletjela je puna boca sa tribina koja je pogodila Dignea u glavu, a zatim se odbila u lice Mattyja Casha. Obojica su se previjala na travnjau, ali su ipak naposljetku nastavili utakmicu.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!