NaslovnicaVijesti(VIDEO) Navijači ostali u čudu: Ansu Fati zvuči potpuno isto kao Lionel...

(VIDEO) Navijači ostali u čudu: Ansu Fati zvuči potpuno isto kao Lionel Messi u intervju nakon utakmice!

Navijače je uznemirio glas zvijezde Barcelone Ansua Fatija, gdje su rekli da zvuči potpuno isto kao legenda kluba Lionel Messi. Fati se tijekom vikenda vratio u sastav po prvi put od studenog i zabio gol odmah po povratku.

18-godišnjak je postigao treći gol za Barcu u sudijskoj nadokandi, gdje su ostvarili pobjedu nad Levanteom (3-0), a nakon utakmice govorio je o svojim mukama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Navijači misle da mu je glas bio previše poznat i usporedili su ga sa Messijevim. Poslušajte dva isječka u nastavku kako biste sami ocijenili.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!