NaslovnicaVijesti(VIDEO) Navijači širom svijeta ostali šokirani: Pogledajte kakav penal je dosuđen za...

(VIDEO) Navijači širom svijeta ostali šokirani: Pogledajte kakav penal je dosuđen za Sevillu!

Utakmice grupne faze Lige prvaka u srijedu donijele su mnoštvo iznenađenja i drame, pobjedom Benfice nad Barcelonom i Ronaldovim kasnim golom za pobjedu Manchester Uniteda dvije su najveće teme nakon sinoćnjih utakmica.

Navijači širom svijeta

Međutim, na još jednoj utakmici u Ligi prvaka smo svjedočili jednoj od najbizarnijih odluka koje ćete ikada vidjeti u nogometu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U susretu skupine G između Wolfsburga i Seville oba kluba su pokušala ostvariti svoju prvu pobjedu u Ligi prvaka. Međutim, događaji na Volkswagen Areni u Njemačkoj su šokirali sve navijače.

S vodstvom Wolfsburga od 1-0 u posljednjih pet minuta, veznjak Josuha Guilavogui je izbio loptu iz svog kaznenog prostora, te slučajno stao na nogu napadača Seville Erika Lamele.

To je u najgorem slučaju bila nespretna situacija, koju sudac nije ni primijetio kad se dogodilo, ali definitivno se može diskutovati da li je bilo dovoljno da se svira penal.

Pa ipak, nakon što je igra zaustavljena, iz VAR sobe su mu savjetovali da ponovo provjeri incident na ekranu.

Zapanjujuće, pokazuje na bijelu točku nakon samo nekoliko gledanja. U nastavku pogledajte bizarni incidet od 0:50. Da li je ovo bilo za penala?

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!