NaslovnicaVijesti(VIDEO) Navijači tvrde da je Brighton oštećen protiv Uniteda: Ovo je čist...

(VIDEO) Navijači tvrde da je Brighton oštećen protiv Uniteda: Ovo je čist penal?

Navijači misle kako Brightonu nije sviran penal protiv Manchester Uniteda nakon duela Harryja Maguirea nad Dannyjem Welbeckom.

Navijači tvrde

Bilo je 1-1 u drugom poluvremenu kada je centaršut Neala Maupaya išao prema Welbecku koji je pokušao stići do lopte, ali je Maguire uspostavio kontakt iza njega i Welbeck je odmah tražio penal, tvrdeći da je povučen.

Mike Dean, međutim, nije pokazao na bijelu točku – a VAR također nije dao sucu nikakav razlog da preispita taj duel.

Međutim, navijači na Twitteru se nisu složili sa tom odlukom, ukazujući na jasan fizički kontakt između Maguirea i Welbecka, koji je možda zaustavio bivšeg napadača Manchester Uniteda da dođe do lopte.

Krajnji rezultat je bila pobjeda Manchester Uniteda od 2-1, nakon što je Mason Greenwood postigao gol za vodstvo 10 minuta kasnije, donoseći domaćinima sva tri boda. Međutim, mnogi su još uvijek ukazivali na kontakt kapetana Uniteda sa Welbeckom kao na veliku prekretnicu na utakmici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!