NaslovnicaVijesti(VIDEO) Navijači Uniteda verbalno zlostavljali Jesse Lingarda: ""J**i se Jesse, ti si...

(VIDEO) Navijači Uniteda verbalno zlostavljali Jesse Lingarda: “”J**i se Jesse, ti si govno!”

Pojavio se videzapis o tome kako navijači Manchester Uniteda zlostavljaju Jessea Lingarda dok se ukrcavao u timski autobus nakon sinoćnje utakmice.

Navijači Uniteda

Lingard je započeo utakmicu za United, savladavši Derbyja sa 3-0 kako bi se plasirali u četvrtfinale FA kupa.

27-godišnjak je započeo utakmicu i bio je prilično anoniman, ali neki su navijači zaista otišli predaleko nakon utakmice. Pogledajte ispod.

Jedan navijač se može čuti na videu kako viče: “J**i se, Jesse, ti si govno!”

Tada se može čuti kako drugi kritiziraju nedostatak doprinosa za ekipu prošle godine, gdje viče. “Nula golova i nula asistencija u 2019. godini, ti si mrtav.”

Engleski internacionalac je također navodno rasno zlostavljan dok je odlazio sa Pride Parka, ali ta izvješća nisu potvrđena.

Lingard nije bio u formi posljednjih 18 mjeseci, ali zlouporaba te razine nije potrebna, a navijači Uniteda na Twitteru su se složili.

Lingardov gubitak forme bi se mogao svesti i na osobne probleme van terena. Otkrio je da je njegova majka u prosincu patila od bolesti zbog koje je on morao brinuti o svoje dvije mlađe sestre.

“Nisam nastupao dobro i on se zaista bio navalio na mene. Solskjaer je želio puno više od mene”, rekao je igrač za Daily Mail.

“Tako da sam osjećao da je najbolje da mu kažem zašto moja glava nije bila na terenu. Zato sam pokucao na njegova vrata.”

“Kad sam došao do menadžera i rekao mu što mi je, on je zatim rekao: “Samo nastavi i igraj sa osmijehom i uživaj u tome.” Kada čujete nešto tako, to vam daje samopouzdanje. On zna kakav sam lik. Trebam se nasmiješiti.”

“Upravo mi je rekao da će sve biti u redu. Možda sam trebao nekoga da mu to kažem.”

“Rekao je da samo želi starog Jessea natrag i možda mu to sada mogu pružiti.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!