NaslovnicaVijesti(VIDEO) Neprocjenjiva reakcija Edina Džeke nakon što ga je netko na ulici...

(VIDEO) Neprocjenjiva reakcija Edina Džeke nakon što ga je netko na ulici nazvao Mandžukićem

Reprezentativci Bosne i Hercegovine Edin Džeko i Rade Krunić su snimljeni kako šetaju Milanom gdje trenutno žive i nastupaju za tamošnje velikane Inter i Milan.

Na videu se vidi kako su obojica bili žrtve pokušaja duhovitosti momka koji ih je zaustavio, vjerojatno tražeći način da postane popularan na društvenim mrežama.

“Nalazim se u Milanu sa Mandžukićem,” rekao je mladić u kameru dok je bio u kadru sa Džekom, na čijem se licu vidjelo da mu nije bilo baš smiješno.

Zatim je Krunić rekao: “Ja sam Mario” samo da bi momak koji je snimao odgovorio “Mario Balotelli”.

Navijačima oba kluba se ova šala nije svidjela pa su poručili snimatelju da je bolje da je iskoristio priliku za zajedničku fotografiju sa njima, a ne za ismijavanje.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!