NaslovnicaVijesti(VIDEO) Neprocjenjiva reakcija Gennaro Gattusoa nakon što su ga prankovali u restoranu!

(VIDEO) Neprocjenjiva reakcija Gennaro Gattusoa nakon što su ga prankovali u restoranu!

Napolijev menadžer Gennaro Gattuso bio je ovog tjedna s prijateljima i obitelji u restoranu u Napulju, prije nego što je postao žrtva konobara.

Neprocjenjiva reakcija

Stvari nisu krenule dobro za Napoli ove sezone, a Gattuso pokušava upravljati timom u pravom smjeru nakon što je zamijenio Carla Ancelottija.

Sa tri poraza i dvije pobjede u posljednjih pet ligaških utakmica, pali su na 11. mjesto na tabeli Serie A, dok su kvalifikacije za Ligu prvaka u ovom trenutku izgledale kao daleka nada, sa još 15 utakmica.

Međutim, talijanski taktičar nije izgubio smisao za humor, nakon što je ovaj tjedan prankovan, kao što je vidljivo u videu u nastavku, uspio je vidjeti smiješnu stranu ovog pranka.

Dotični konobar odlazi dati Gattusu njegovu kavu, ali nastavlja se pretvarati da mu je kavu bacio u krilo. Srećom, to je lažna šalica. Napolijev gazda izgledao je panično prije nego što shvatio da je to šala i gestikulisao je kao da će udariti konobara prije nego što mu se nasmiješio.

Ovo nije prvi put da nas je Gattuso svojim ponašanjem nasmijao, a sigurno neće biti posljednji …

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!