NaslovnicaVijesti(VIDEO) Neprocjenjiva reakcija Kyliana Mbappea na pitanje da li će ikada igrati...

(VIDEO) Neprocjenjiva reakcija Kyliana Mbappea na pitanje da li će ikada igrati za Tottenham!

Kylian Mbappe je rekao: “Mislim da neću igrati za Tottenham u svom životu” kada su ga pitali o potencijalnom pridruživanju Spursima u budućnosti.

Zvijezdi PSG-a na ljeto ističe ugovor i izgleda da je suđeno da napusti Park Prinčeva.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nedavno, na ceremoniji dodjele Zlatne lopte 2021. u francuskoj prijestolnici, glumac Tom Holland iz Spider-Mana je dao sve od sebe da pokuša namamiti Mbappea u Tottenham.

“Ne, nemoguće. To je nemoguće!” bio je Mbappeov odgovor i nakon toga je prasnuo u smijeh.

Ovog tjedna, Mbappea su ponovo upitali za Spurse tijekom intervjua za CNN dok je bio u Dubaiju na dodjeli Global Soccer Awards.

I premda je hvalio engleski klub, rekao je da to neće biti moguće.

“Pitao me o tome, ali ne! To je sjajan klub, s novim stadionom. Imam prijatelje koji tamo igraju – Tanguy Ndombele i Hugo Lloris.”

“Gledam mnoge utakmice u Premier ligi i Tottenhamu i siguran sam da će napraviti nešto dobro sa Antonijom Conteom, jer je on sjajan menadžer.”

“To je dobro za njih, ali mislim da neću igrati za Tottenham u svom životu.”

Mbappe je nedavno proslavio svoj 23. rođendan, a njegovi suigrači iz PSG-a poklonili su mu dres PSG-a s natpisom ‘Mbappe 2050’ na leđima kako bi ga natjerali da potpiše novi ugovor.

Međutim, očekuje se da će bivši igrač AS Monaca potpisati za Real Madrid u besplatnom transferu.

Mbappe je ove sezone za PSG postigao 15 golova u 24 nastupa u svim natjecanjima.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!