NaslovnicaVijesti(VIDEO) Neprocjenjiva reakcija Roya Keana na igrače Aston Ville koji slave svoj...

(VIDEO) Neprocjenjiva reakcija Roya Keana na igrače Aston Ville koji slave svoj opstanak u Premier ligi!

Reakcija Roya Keanea na igrače Aston Vile koji slave svoj opstanak u Premier ligi jednako je sjajna kao što biste očekivali.

Neprocjenjiva reakcija Roya

Dean Smith je jučer remizirao 1-1 protiv West Hama i zaradio bod, što je bilo dovoljno da se Bournemouth i Watford nađu ispod njih u crvenoj zoni i tako Aston Villa opstane u Premier ligi.

Igrači Ville su proslavili ovaj opstanak u svlačionici nakon utakmice i svi su izgledali oduševljeno – osim Keanea.

Kean je u posljednjem kolu Premier lige gostovao na Sky Sports televiziji i izgledao je prilično zaprepašteno sa pretjeranim slavljem Aston Ville.

Micah richards i Dave Jones su se smijali dok su kamere snimale reakciju Roya Keanea. Bivši kapetan Manchester Uniteda je rekao: “Jao, zamislite ako ikada nešto osvoje!”

“Slušajte, prošlog ljeta je u klubu bilo velikih promjena i trebalo je vremena.”

“Ostali su u Premier ligi i to je veliko postignuće. Proslava je malo pretjerana, ali sretno im.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!