NaslovnicaVijesti(VIDEO) Neprocjenjiva reakcija Scholesa kada je Gerrard rekao da nikada nije osvojio...

(VIDEO) Neprocjenjiva reakcija Scholesa kada je Gerrard rekao da nikada nije osvojio Premier ligu!

Reakcija Paula Scholesa na Stevena Gerrarda koji govori o tome kako nikada nije osvojio Premier ligu zauvijek će ostati jedan od najvećih trenutaka u TV povijesti.

Neprocjenjiva reakcija

Godinama nakon što su igrali u istoj engleskoj generaciji koju su nazvali ‘Zlatna generacija’, dvojac je gostovao na BT Sportu gdje su iznosili svoje stručno mišljenje o nogometu i Premier ligi.

Još u listopadu 2017. godine Gerrard je raspravljao o tome da nije osvojio naslov prvaka, a Unitedova legenda Scholes se trudio da obuzda svoje emocije.

Scholes je u svojoj blistavoj karijeri na Old Traffordu osvojio 11 naslova Premier lige, dok je Gerrard bio blizu 2013/14 prije nego što se okliznuo i dopustio Dembi Ba da postigne gol i time doveo Manchester Cityja do njihove prve titule u Premier ligi pod vodstvom Manuela Pellegrinija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!