NaslovnicaVijesti(VIDEO) Nestao pred očima igrača i navijača: Slavio gol pa pao u...

(VIDEO) Nestao pred očima igrača i navijača: Slavio gol pa pao u “provaliju”

Sjećate se utakmice Zuricha i AEK-a u Europskoj ligi koja se igrala prije dvije godine? U toj utakmici je Benjamin Kololli želio slaviti gol koji je postigao sa svojim navijačima, ali to se nije dobro završilo.

Nekoliko sekundi nakon što je postigao pobjednički gol iz penala u 61. minuti, Kololli je pao u provaliju.

Sa lakoćom je preskočio prvu prepreku, ali očito nije shvaćao koliko je dubok razmat između stadiona i navijača, te je skočio u provaliju i nestao u zaista izvanrednim prizorima. Pomalo smiješna situacija na koju vas želimo podsjetiti i popraviti vam današnji dan. Uživajte.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!