NaslovnicaVijesti(VIDEO) Nevjerojatan nastup Coutinha protiv Leedsa: Da li ova kompilacija dokazuje da...

(VIDEO) Nevjerojatan nastup Coutinha protiv Leedsa: Da li ova kompilacija dokazuje da se vratio u staru formu?

Philippe Coutino je stigao na posudbu u Aston Villu iz Barcelone i to mu je, kako stvari stoje, bila jedna od boljih odluka u posljednjih par sezona. Navijači Aston Ville su pozdravili njegov povratak u Premier ligu, jer izgleda da se vraća svojoj staroj formi koju je imao još dok je igrao za Liverpool.

Coutinho se ponovo spojio sa svojim bivšim suigračem sa Anfielda Stevenom Gerrardom nakon što ga je Villa potpisala na posudbu u senzacionalnom potezu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Villa ima opciju da 29-godišnjeg brazilskog plejmejkera učini svojim igračem za naknadu od 33 milijuna funti na kraju sezone.

Coutinho je odmah utjecao na svoj debi u Villi nakon što je ušao sa klupe i zabio u povratku protiv Manchester Uniteda prošog mjeseca 2-2.

Bivša zvijezda Liverpoola bila je u blistavoj formi u Villinom uzbudljivom remiju od 3-3 sa Leedsom kojeg su igrali sinoć na Villa Parku.

Coutinho je postigao prvi gol za Villu i upisao je dvije asistencije, a Gerrardova momčad nije imala sreće jer je u nastavku ostala bez jednog igrača Ezrija Konse koji je isključen u drugom poluvremenu.

Sjajan nastup brazilskog reprezentativca protiv Leedsa istaknut je u kompilaciji, sa navijačima koji su ostali u čudu zbog njegove apsurdno divne izvedbe.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!