NaslovnicaVijesti(VIDEO) Nevjerojatan trenutak kada je Real Madrid izbačen iz kupa od trećeligaša!

(VIDEO) Nevjerojatan trenutak kada je Real Madrid izbačen iz kupa od trećeligaša!

Real Madrid je izbačen iz kupa kralja od trećeligaša Alcoyanoa koji je sinoć izazvao veliku pometnju u redovima kraljevskog kluba.

Momčad Zinedinea Zidanea povela je sa 1-0, ali nisu uspjeli izdržati, ispali su iz konkurencije od kluba koji ima tendenciju izbacivati velikane.

Alcoyano – koji igra u Segunda diviziji B postigao je gol u produžetku nakon što su ostali bez igrača kada je Ramon Lopez dobio crveni karton.

Real Madrid je osvojio ovo natjecanje nevjerojatnih 19 puta u svojoj povijesti, ali ga nisu osvojili već sedam godina.

Ovo je peti put da ih je trećeligaš eliminirao od 2001. godine.

Govoreći nakon ponižavajućeg iispadanja kupa svoje ekipe, Francuz je rekao: “Ovo je nogomet, vrlo je teško jer smo igrali protiv momčadi Segunde B i morali smo dobiti utakmicu.

“Nije bilo tako, ali nije sramota. Ovo se može dogoditi, dogodi se, to su stvari koje se događaju u nogometnoj karijeri, preuzimam odgovornost i nastavit ćemo raditi.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!