NaslovnicaVijesti(VIDEO) Nevjerojatan trenutak kada je redar zaustavio Leonarda Bonuccija misleći da je...

(VIDEO) Nevjerojatan trenutak kada je redar zaustavio Leonarda Bonuccija misleći da je navijač!

Redar na stadionu Wembleya je sinoć pomiješao braniča Italije Leonarda Bonuccija sa navijačem i zgrabio ga u urnebesnom trenutku nakon što su Azzurri prošli u finale Europskog prvenstva.

Momčad Roberta Mancinija pobijedila je Španjolsku sa 4-2 na penalima nakon neriješenog rezultata od 1-1 na Wembleyu u utorak navečer, a prizori su bili izvrsni, dok su igrači Italije slavili sa svojim navijačima koji su doputovali.

Mnogi su prešli na tribine u donjem dijelu kako bi poseban trenutak podijelili sa svojim navijačima. Bonucci je bio kod samih navijača, gdje je podijelio svoju strast sa njima.

Ali je ostao zbunjen nakon što ga je obližnji redar zaustavio – očito misleći da je navijač koji pokušava ući na teren.

Snimke su objavljene na društvenim mrežama i ovo bi mogao biti jedan od najsmješnijih trenutaka na Euru do sada. Izraz njegovog lica dok ga hvata redar apsolutno je neprocjenjiv.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!