NaslovnicaVijesti(VIDEO) Nevjerojatna reakcija kada je Son Heung-Min shvatio da je Harry Kane...

(VIDEO) Nevjerojatna reakcija kada je Son Heung-Min shvatio da je Harry Kane asistirao za njegov gol!

Son Heung-min imao je nevjerojatnu reakciju kada je shvatio da je Harry Kane asistirao za njegov gol protiv Burnleya. Dvojac iz Tottenhama je izvrsno kombinirao ove sezone, uključujući Kanea koji je asistirao za sve četiri Sonova pogotka protiv Southamptona.

Nevjerojatna reakcija

No, kada je Kane klimnuo glavom na Sonovo pitanje da li je on asistirao dogodila se nevjerojatna facijalna ekspresija Son Heung-mina. Pogledajte ispod.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!