NaslovnicaVijesti(VIDEO) Nevjerojatna reakcija Sir Alex Fergusona na pobjedu Uniteda protiv Cityja!

(VIDEO) Nevjerojatna reakcija Sir Alex Fergusona na pobjedu Uniteda protiv Cityja!

Navijači Manchester Uniteda su nedavno bili željni pobjeda protiv Manchester Cityja na Old Traffordu, tako da su iskoristili pobjedu protiv gradskog rivala od 2-0 na Teatru Snova.

Nevjerojatna reakcija

Golova Anthony Martiala i Scotta McTominaya su pomogli Unitedu da ostvari nova tri boda nad svojim rivalima i približi se tim mjestima koja vode u Ligu prvaka, što znači da je Ole Gunnar Solskjaer prvi menadžer, od Sir Alex Fergusona, koji je pobijedio Cityja u gostima i kod kuće u povijesti Premier lige.

Pogledajte reakciju Sir Alex Fergusona ispod.

Ali nakon pobjede protiv Cityja, Škot nije mogao skinuti osmijeh sa lica, pogotovo nakon tog gola McTominaya u posljednjim sekundama susreta, a legenda je viđena na tribinama u svečanoj loži.

Pobjeda znači da će United zadržati zaostatak od tri boda između sebe i četvrtoplasiranog Chelseaja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!