NaslovnicaVijesti(VIDEO) Nevjerojatna reakcija trenera Besiktasa tijekom primanja vakcine protiv koronavirusa!

(VIDEO) Nevjerojatna reakcija trenera Besiktasa tijekom primanja vakcine protiv koronavirusa!

Mnogi sportaši i sportski readnici su se odlučili cijepiti protiv koronavirusa. Tako se odlučio i trener Besiktasa Sergen Yelcin, koji je imao zanimljivu reakciju kada je dobivao vakcinu.

Nevjerojatna reakcija

Trener Domagoja Vide i turskog Besiktasa Sergen Yelcin je snimio trenutak kada je primio vakcinu, a video je nakon toga postao viralan na društvenim mrežama.

“Što je to?” pitao je Sergen nakon što je jauknuo poslije primanja vakcine.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!