NaslovnicaVijesti(VIDEO) Nevjerojatne scene u švedskom prvenstvu: Ubacili još jednu loptu na teren...

(VIDEO) Nevjerojatne scene u švedskom prvenstvu: Ubacili još jednu loptu na teren kako bi zaustavili protivničku kontru!

Švedska ekipa AIK postala je viralna na društvenim mrežama nakon što se pojavio isječak nevjerojatnog dijela utakmice protiv Elfsborga.

Nevjerojatne scene

U tom susretu su imali 2-2 do 93. minute susreta kada su doveli i svog vratara na korner.

No, kada je dosuđen gol-aut, bivši veznjak Sunderlanda i Birminghama Sebastian Larsson preuzeo je na sebe odgovornost da napravi kaos sa više lopti na terenu.

Kada je protivnički vratar brzo zgrabio drugu loptu kako bi pokrenuo akciju, Larsson je lukavo gurnuo još jednu na teren.

Pogledajte kako je sve to izgledalo u utakmici Allsvenskan lige.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!