NaslovnicaVijesti(VIDEO) Nezapamćeno divljaštvo u Nizozemskoj: Huligan bokserom udario igrača svog tima

(VIDEO) Nezapamćeno divljaštvo u Nizozemskoj: Huligan bokserom udario igrača svog tima

Sramotni prizori viđeni su u Nizozemskoj gdje su navijači Groningena prekinuli utakmicu kod kuće protiv Heerenveena pri vodstvu gostiju 2:0, a najgore je prošao igrač Jetro Willems kojeg je jedan huligan žestoko udario bokserom u glavu.

Groningen je na pragu ispadanja i trenutno su pretposljednji, a nije im pomogao ni dolazak bivšeg igrača reprezentacije Nizozemske Willemsa koji je trebao pomoći timu u borbi za opstanak.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bivši igrač PSV -a, Eintrachta iz Frankfurta i Newcastlea, koji je odigrao 22 utakmice u nizozemskom dresu, bio je na meti huligana u vrijeme kada su igrači Groningena došli pred tribinu.

Tada ga je jedan od huligana strašno udario šakom u glavu, a svi su snimile kamere. Da stvar bude gora, na ruci je imao bokser.

Snimak je zgrozio nogometni svijet i ljubitelje sporta, a nizozemski mediji izvještavaju da je huligan pritvoren i nema sumnje da ga čeka žestoka kazna.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!