NaslovnicaVijesti(VIDEO) Nova snimka otkriva detalje nereda: Katsourisa usmrtio navijač AEK-a?

(VIDEO) Nova snimka otkriva detalje nereda: Katsourisa usmrtio navijač AEK-a?

Objavljena je nova snimka i teorija o ubojstvu grčkog navijača Michalisa Katsourisa koji je ubijen u neredima navijača Dinama i AEK-a. U novom videu analizirano je kretanje ubijenog navijača, uz objašnjenje pojedinih detalja koji do sada nisu uzeti u obzir, a koji se podudaraju s teorijama da Katsourisa nisu ubili protivnički navijači.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Naime, serija snimaka prikazuje Katsourisa i još jednog navijača AEK-a kako rame uz rame trče kako bi pobjegli navijačima Dinama.

Spomenuti navijač nosi majicu bordo boje, a grčki mediji javljaju da u desnoj ruci najvjerojatnije nosi nož. On i Katsouris su došli u kontakt dok su trčali, pri čemu je Katsouris dobio smrtonosnu ubodnu ranu u lijevu ruku, od koje je nedugo zatim iskrvario u obližnjoj trgovini.

Video prikazuje ponašanje navijača u bordo majici i prije ovog kobnog trenutka, odnosno kako u sukob s navijačima Dinama ulazi sa zamotanim predmetom koji je odmotao neposredno prije kontakta s Bad Blue Boysima.

Bez obzira na sve, priče o ovom događaju će se još dugo prenositi. Nadamo se da će istina naposljetku biti razotkrivena i da će osoba koja je oduzela mladi život biti identificirana i primjereno kažnjena.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!